Referentna lista:

GoodFood

GoodFood je inovativan koncept brze prehrane specijaliziran za proizvode od svježih namirnica, ponajprije u vidu salata i burgera. GoodFood je nastao iz želje da se ponudi nešto novo, zdravo, trendovski i uvijek svježe pripremljeno ispred gosta.

GoodFood

Maras

Maras d.o.o. je od 1994.g. ovlašteni zastupnik svih brand-ova kompanije Samsonite za tržište Hrvatske. Tvrtka već dugi niz godina ravnomjerno razvija maloprodajnu i veleprodajnu mrežu na teritoriju Republike Hrvatske kroz mrežu vlastitih prodajnih mjesta te također kroz razgranatu mrežu veleprodajnih partnera. Trenutno u svom portfelju ima 14 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Tvrtka također pruža usluge servisiranja i zamjnene rezervnih dijelova za sve proizvode kompanije Samsonite. Osnovna načela poslovanja tvrtke Maras d.o.o su visoki profesionalizam, realni planovi razvitka i kvalitetan management.

Brand-ovi u ponudi: Samsonite, Samsonite black label, Lacoste, Hedgren, American tourister, Saturn, Timberland, Trunk & Co

POSLOVNI PLANOVI, RAZVOJ I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Maras

Vemag

Tvrtka VeMaG specijalizirana je za ugostiteljsku djelatnost, posebno na području studentske prehrane, cateringa, dostave i organizacije svečanosti. Tvrtka također pruža usluge prehrane zatvorenog tipa (poslovnice PBZ-a na nekoliko lokacija). Poslovanje se temelji na vrhunskoj kvalitete hrane i usluge svakom pojedinom klijentu. Tvrtka kontinuirano unapređuje svoju ponudu otvaranjem novih objekata i uvođenjem novih tipova prehrane.

RAZVOJ I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

VeMag

Fly!bar

Dobrodošli u najpoželjniju destinaciju u Zagrebu. Uz opuštenu atmosferu, bogat izbor pića, coctaila, vrhunsku kavu i odabranu glazbu svaki posjetitelj se osjeća poput putnika u business klasi. Pozicija u Vukovarskoj 284 na križanju s Heinzelovom, u podnožju tornja poslovnog centra Almeria. Koncepcija dnevnog lounge bara tematski uređenog u stilu avijacije koji se navečer pretvara u noćni klub pokazuje se dobitnom kombinacijom koju su potvrdili brojni uspješni party-i i nezaboravna iskustva gostiju
Fly!bar-a.

FRANCHISING

FLYbar

Prshutana!

Razvijamo potpuno novi koncept ugostiteljskog objekta koji će promijeniti dosadašnju percepciju "fast food" prehrane. Oko pršuta kao ideje vodilje unijeti ćemo nove trendove na tržište. Autohtona hrana dostupna za svakodnevnu konzumaciju je ono što nedostaje u prehrambenoj ponudi Hrvatske. Projekt se nalazi u fazi završnog kreiranja koncepta i kroz nekoliko mjeseci očekujemo uspješan start na području Zagreba.

RAZVOJ I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

prshutana

Atmosfer&co

Naš novi brand pod čijim se imenom skrivaju usluge mirisnog brandinga, kreiranja raspoloženja i rješenja za aromatiziranje komercijalnih prostora. U suradnji s nekoliko priznatih svjetskih proizvođača podižemo Vaše poslovanje na novu razinu. Osjetilni branding je budućnost poslovanja, a osjet mirisa drugo najjače osjetilo ljudskog organizma. U standardnoj ponudi nalazi se preko 100 različitih mirisa i široka paleta rješenja za sve vrste prostora i prigoda. Primjena je moguća u hotelima, uredima, prodajnim prostorima, barovima, restoranima te na različitim društvenim događanjima (eventima). Također nudimo i usluge razvoja jedinstvenih mirisa za komercijalne svrhe te u vidu kreiranja jedinstvenog mirisnog potpisa koji će osnažiti Vaš brand i donijeti Vam konkurentsku prednost.

RAZVOJ I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

atmosferico

Termo dizajn

Tvrtka Termo dizajn d.o.o. dugogodišnji je partner i zastupnik tvrtke Zehnder group za područje RH. Zehnder group je svjetski lider na tržištu radijatora i opreme za grijanje u srednjem i visokom tržišnom segmentu, a na hrvatskom tržištu prisutna je od 1999. god. Kroz cijelo to vrijeme ostvaren je kontinuitet zastupstva proizvodnog programa tvrtke Zehnder group. Termo dizajn zastupa i tvrtke DeLonghi i Prandelli u segmentu pomoćnih grijaćih tijela i dodatne opreme.

Poslovanje tvrtke bazira se na visokoj kvaliteti proizvoda koji se uvoze i distribuiraju te na visoko kvalitetnoj usluzi. Činjenica da je Zehnder group lider na svjetskom tržištu u inovativnosti i kvaliteti opreme za grijanje stavlja i tvrtku Termo dizajn među vodeće subjekte u Republici Hrvatskoj u segmentu grijanja i opreme za grijanje.

POSLOVNI PLAN

Termo dizajn

A-Elektronik

Obrt A-elektronik osnovan je 2006.g. Djelatnost obrta je proizvodnja računala i druge opreme za obradu podataka, izrada programske podrške te proizvodnja uređaja za obradu podataka zasnovanih na inovacijama. Najvažniji proizvod koji obrt proizvodi je laserski uređaj za generiranje i obradu podataka (Lidarni detektor predmeta za vozila tip AL G9) koji služi kao parkirni senzor za pomoć pri parkiranju vozila. Gotovo cjelokupna proizvodnja izvozi se na europsko i druga inozemna tržišta.

POSLOVNI PLAN

A-Elektronik

Surf 'n' fries

Surf 'n' Fries je inovativan koncept brze prehrane specijaliziran za proizvode od krumpira, iznad svega "pommes frittes". Surf 'n' Fries je nastao na ideji koja je tijekom 70-tih i 80-tih godina egzistirala u Rijeci punih 20 godina, odakle i dolazi ovaj inovativan i kvalitetan koncept. Želja je klijenta bila obnoviti spomenutu tradiciju, ali ovaj puta na jedan moderniji način prilagođen sadašnjim navikama potrošača u čemu su zaista i uspjeli.

Misija projekta je pružiti ljudima mogućnost inovativne brze prehrane u užurbanoj svakodnevici te im ponuditi kontinuitet i sigurnost te vrhunsku kvalitetu hrane u svim Surf 'n' Fries objektima.

Surf 'n' fries dostupan je i kao franšiza koju možete pronaći u našoj ponudi franšiza.

RAZVOJ FRANŠIZE, POSLOVNO PLANIRANJE

Surf n fries

Magic market

Magic market vodeći je sex shop u Hrvatskoj. Stvoren je sasvim novi doživljaj kupovine u sex-shop-u. u prostorima ugodnim za svakodnevno kupovanje. Jačanjem Magic market branda, staromodni sex-shop kao tabu tema postao je prošlost na području Zagreba, a uskoro će, nadaju se njegovi vlasnici i na području cijele Hrvatske.

Magic market u ponudi ima veliki izbor proizvoda koji mogu zadovoljiti i najizbirljivije kupce. Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj unutar 24 sata te na području Zagreba unutar sat vremena samo su neke od pogodnosti za kupce.

Magic market dostupan je i kao franšiza koju možete pronaći u našoj ponudi franšiza.

RAZVOJ FRANŠIZE, POSLOVNO PLANIRANJE

Magic market

M-color

Tvrtka M-color povjerila nam je izradu investicijske studije za nov, kreativan i vrlo atraktivan poslovni koncept. Tvrtka se bavi uvozom boja i lakova te kontinuirano postiže izvrsne rezultate i igra značajnu ulogu na Hrvatskom tržištu boja i lakova.

INVESTICIJSKA STUDIJA

M-color

Drinkopoly

U suradnji sa tvrtkom Divent - Kreativni događaji d.o.o. naša je tvrtka pokrenula novi projekt. Radi se o društvenoj igri za odrasle i smatramo da će biti pravo osvježenje u standardnoj ponudi društvenih igara. U planu su i sljedeće faze projekta pa Vas pozivamo da ostanete uz nas.

POSLOVNI PLAN, RAZVOJ I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Drinkopoly

Copyright©2018 Sekvoja projekt d.o.o.