Poslovni planovi

  • želite jasniju sliku svojeg budućeg poslovanja, želite adekvatno financiranje?
  • Sequoia project će za Vas izraditi neophodan alat za realizaciju uspješnog poduzetničkog pothvata
  • širite poslovanje, krećete u novu investiciju ili refinancirate postojeću? U tom slučaju treba vam prošireni poslovni plan koji uključuje i analizu investicijskog ulaganja

U današnje vrijeme makroekonomski, financijski i tržišni uvjeti postaju sve složeniji kao i samo poslovanje koje ovisi o brojnim činiteljima. Poduzetnici i manageri moraju donositi brže i kvalitetnije odluke koje bi se trebale temeljiti na objektivnim činjenicama kako bi se u konačnici mogla donijeti optimalna investicijska odluka.

U slučaju potrebe za dodatnim novčanim sredstvima pri pokretanju novog posla ili proširenju postojećeg javlja se potreba za investitorima koji su spremni uložiti svoja sredstva. Tada se poduzetnici i manageri obraćaju bankama i financijskim institucijama, koje da bi uložile svoja sredstva u Vaš projekt, zahtijevaju realne podatke u pogledu profitabilnosti investicijskih projekata i njihove rizičnosti. Jedan od najvažnijih uvjeta je dobar poslovni plan odnosno investicijska studija od strane poduzetnika.

Investicijska studija ili poslovni plan nije formalnost, već je temelj svakog poduzetničkog projekta iz razloga što se detaljnim i pažljivim planiranjem te analiziranjem svih detalja budućeg projekta može vidjeti je li opravdano i realno pristupiti realizaciji i financijskom praćenju predloženog projekta. Izradu i ocjenu Vašeg poslovnog plana ostvariti ćemo kvalitetno, brzo i prije svega stručno.

Copyright©2018 Sekvoja projekt d.o.o.