Upravljanje financijama

a) Poslovno planiranje i analiza
Sequoia project Vam pomaže da planirate financijske aspekte Vašeg poslovanja te da krenete naprijed profitabilnijim i efikasnijim putem. Efikasno financijsko planiranje pomoći će Vam u boljem razumijevanju i upravljanju izazovima s kojima se suočava Vaša tvrtka u vremenima rasta, ali i pada poslovne aktivnosti. Učinite put koji je pred Vama preglednim i sigurnim. Prilike su tu da ih iskoristite, a opasnosti da ih zaobiđete.
b) Budžetiranje kapitala
Uključuje skup postupaka za donošenje odluka o dugoročnim investicijama u realnu poslovnu imovinu poduzeća. Predstavlja jasnu ocjenu efikasnosti dugoročnih investicijskih projekata.
c) Upravljanje troškovima
Sequoia project pobrinuti će se da Vaša tvrtka posluje na minimumu troškova u usporedbi s Vašom konkurencijom. Mogućnosti uštede uistinu su vrlo široke, a sve što treba je odlučnost da ih se primijeni. Često se javlja pogrešno mišljenje da uštede istovremeno narušavaju kvalitetu Vašeg poslovanja, ali upravo naprotiv kvalitetno upravljanje troškovima dignuti će Vaše poslovanje na višu razinu.
d) Upravljanje likvidnošću
"Cash je zakon" - to pravilo nam je svima poznato, a mi ćemo Vam pomoći da uistinu poslujete po tom principu. Sequoia project će Vam pomoći da maksimizirate kontrolu nad Vašim rezervama gotovine te uskladite potraživanja i obveze. To će Vam dati sigurnost i predvidljivost budućih novčanih tokova Vaše tvrtke.
e) Komunikacija s partnerima i fin. institucijama
Pred Vama su važni pregovori s financijskim institucijama ili poslovnim partnerima i želite biti sigurni da će biti pozitivni za Vas? Spremni smo samostalno ili zajedno s Vama osigurati njihov pozitivan ishod. Dopustite da naše znanje i sposobnosti budu uz Vas u svakom trenutku. Ovu uslugu možemo obavljati kontinuirano ili u pojedinačnim situacijama.

Copyright©2018 Sekvoja projekt d.o.o.